arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Claarensteyn Assurantiën

Over Claarensteyn Assurantiën

Rust en veel meer focus op uw eigen business!


Zorgeloos ondernemen met personeel

Ons doel is bedrijven helpen bij het managen & verzekeren van personeels- & bedrijfsrisico's, zodat u zorgeloos kunt ondernemen, wij hebben ruim 28 jaar ervaring.

Wij staan dicht bij de klant, korte lijnen, vlotte afwikkeling en deskundig advies dat vinden wij belangrijk. Maar wij hebben onze dienstverlening goed georganiseerd, daarom werken wij met moderne automatiseringssystemen en hebben we voor zeer complexe zaken partners die we zonodig in ons advies kunnen betrekken.


Rust & stabiliteit in uw organisatie

Door uw bedrijfs- en personeelsrisico's goed af te dekken en te managen brengt u rust in uw bedrijf. En dat geeft veel meer focus op uw eigen business. Wij volgen de ontwikkelingen van uw bedrijf op de voet en stemmen de zakelijke verzekeringen op deze ontwikkelingen af. Zo zijn uw verzekeringszaken altijd up-to-date. Tevens kunnen wij u als management, directie adviseren bij belangrijke knelpunten rondom risicomanagement.


Maatwerk Zakelijke verzekeringen

Voor veel bedrijven is een standaard verzekeringspakket niet voldoende. Als wij bij een nieuw bedrijf komen en de bedrijfsrisico's in combinatie met de bestaande verzekeringsportefeuille beoordelen dan zijn er meestal veel verbeterpunten. Met een goede risico-beoordeling en ons uitgebreide inkoopnetwerk bij (internationale) verzekeraars kunnen wij in 98% van de situaties een maatwerkoplossing leveren.


Onze ervaring met snel groeiende bedrijven

Wij werken veel met bedrijven die snel groeien in aantal personeelsleden, hierop hebben wij onze dienstverlening en organistatie ingericht. Vaak zien we bij dit soort bedrijven dat de verzekeringsportefeuille is blijven steken op een laag niveau. Het bedrijf doet inmiddels zaken met grote opdrachtgevers die speciale eisen stellen aan hun leveranciers, zo'n opdrachtgever eist bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering met een minimale limiet van € 5.000.000 per gebeurtenis. Bijna ongemerkt loopt het bedrijf veel grotere bedrijfs- en personeelsrisico's. Wij zorgen er voor dat de verzekeringsportefeuille weer aansluit bij het actuele risiconiveau.


Vrijblijvend kennismaken?

Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 085 - 132950.

Waarom kiest u juist voor ons?


  • Ruime ervaring met het inventariseren van bedrijfsrisico's;
  • Bij ons krijgt u een vaste contact persoon, geen wisselingen;
  • Uitstekende kennis van de zakelijke verzekeringsmarkt;
  • Groot verzekeringsnetwerk met nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen;
  • Bij ons krijgt u advies op maat.
Bedrijf-verzekeren

Achtergrond

Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager in de financiële dienstverlening o.a. bij Allianz, Rabobank en Univé. Sinds 2009 is hij actief als Senior Verzekeringsadviseur bij Claarensteyn Assurantiën, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij het management van bedrijven > 50 medewerkers over bedrijfsrisico's en zakelijke verzekeringen. Claarensteyn Assurantiën adviseert onafhankelijk en is vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen zowel voor zakelijke verzekeringen.


Neem contact op voor een kop koffie!


Drs. Marcel Suylen MBA
Directeur / eigenaar, Claarensteyn Assurantiën

Overige gegevens:

BTW-nummer : NL1587.50.883.B03

Kvk-nummer   : 22063853

AFM-nummer : 12019250

WhatssApp     : 0646795659


Algemene voorwaarden 

Tarieven